როგორ უნდა გამოიყენოთ ჩოფერი
ელექტრო ჩოფერები მოსახერხებელი გზაა იმ ინგრედიენტების მოსამზადებლად, რომლებსაც ყველაზე ხშირად იყენებთ.
რა არის ჩოფერი?
ელექტრული ბაზისგან, მცირე სამუშაო თასისგან და მრავალფუნქციური პირისგან, ჩოფერი არის კომპაქტური მოწყობილობა, რომელსაც შეუძლია სწრაფად დაჭრას, აურიოს, პიურე გააკეთოს ან დააქუცმაცოს. ისინი, როგორც წესი, შეიცავს 1-5 ჭიქა თასს და პულსის ინგრედიენტებს ღილაკზე დაჭერით, პროცესის სიზუსტის დასამატებლად.
ჩოფერის გამოყენება: ნაბიჯ-ნაბიჯ
გაიარეთ ქვემოთ მოცემული საფეხურები, რათა გაიგოთ, როგორ ააწყოთ თქვენი ჩოფერი, მოამზადოთ ინგრედიენტები, მართოთ ის და სწორად გაასუფთავოთ და შეინახოთ.დარწმუნდით, რომ გაეცნოთ მფლობელის სახელმძღვანელოს თქვენი ჩოფერის მოდელის სპეციფიკური ინფორმაციისთვის.
ნაბიჯი 1. გარეცხეთ ჩოფერის ნაწილები
სანამ პირველად გამოიყენებთ, აუცილებლად გარეცხეთ სამუშაო თასი, თავსახური და პირი ცხელ წყალში. ზოგიერთ მოდელს აქვს ჭურჭლის სარეცხი მანქანისთვის უსაფრთხო ნაწილები დამატებითი მოხერხებულობისთვის. თქვენ ასევე შეგიძლიათ მოათავსოთ ყველა ნაწილი თქვენი ჭურჭლის სარეცხი მანქანის ზედა თაროში გასარეცხად.
ნაბიჯი 2. ხელახლა აწყობა
გააშრეთ ჩოფერის ყველა ნაწილი, შემდეგ დაამაგრეთ მრავალფუნქციური დანა თასის შიგნით.
ნაბიჯი 3. მოამზადეთ ინგრედიენტები
მოამზადეთ უმი ან მოხარშული ხილი ან ბოსტნეული, დაჭერით 1 დიუმიან ნაჭრებად, სანამ თანაბრად გაანაწილებთ სამუშაო თასში. პური, ფუნთუშები ან კრეკერი დაჭერით თასში მოთავსებულ ნაჭრებად და დამუშავებამდე აუცილებლად გახეხეთ თხილი.
მოამზადეთ უმი ხორცი სამუშაო თასისთვის, დაჭერით 1 დიუმიან ნაჭრებად და ამოიღეთ ძვლები. მოერიდეთ მძიმე სანელებლების ან ყავის მარცვლების დამატებას, რადგან ამან შეიძლება მუდმივი ზიანი მიაყენოს თქვენს ჩოფერს.
ნაბიჯი 4. დაამაგრეთ სახურავი
დაადეთ თავსახური თასის თავზე და დააბრუნეთ, სანამ თავსახური და თასის სახელურები არ მოეწყობა.
ნაბიჯი 5. აირჩიეთ პარამეტრი
თუ შესაძლებელია, და ჩოფერის მოდელს აქვს შესაძლებლობა და რამდენიმე სიჩქარე, აირჩიეთ თქვენთვის სასურველ პარამეტრზე.
ნაბიჯი 6. PULSE FOOD CHOPPER
დააჭირეთ ღილაკს pulse on. ხშირად დააწექით ღილაკს ინგრედიენტების კონსისტენციის ოპტიმალური კონტროლისთვის.
ნაბიჯი 7. დაშლა და გაწმენდა
გადაატრიალეთ სახურავი მოსახსნელად, შემდეგ გადაატრიალეთ სამუშაო თასი, რათა ძირიდან ამოიღოთ ინგრედიენტები, ან გადმოასხით სითხეები, როგორიცაა დრესინგი და სოუსები, უშუალოდ სამუშაო თასიდან.
გარეცხეთ სამუშაო თასი, დანა ან აქსესუარი და თავსახური თბილ საპნიან წყალში ან ჭურჭლის სარეცხი მანქანის ზედა თაროზე. მთლიანად გააშრეთ ხელახლა შეკრებამდე და შენახვამდე.
პოპულარული მოდელები