პოპკორნის აპარატები

ყველა ბრენდის პოპკორნის აპარატები, ყველაზე იაფად საქართველოში. მხოლოდ მაღალი ხარისხის ასორტიმენტი და უფასო საკურიერო სერვისი ყველგან.

პოპკორნის აპარატი

პოპკორნის აპარატების ყველაზე მოთხოვნადი მოდელები შეგიძლიათ შეარჩიოთ ისურვეს ონლაინ მაღაზიაში!

რა არის პოპკორნის აპარატი, როგორ მუშაობს ის და რა არის საჭირო პოპკორნის მოსამზადებლად?

პოპკორნის აპარატი შესაძლოა იყოს სხვადასხვა ზომის დანადგარი, რომელიც გამოიყენება პოპკორნის მოსამზადებლად. პოპკორნი არის ძალიან პოპულარული  ხემსი, რომელიც გაცხელებული სიმინდის მარცვლების გაფართოების შედეგად წარმოიქმნება.

პოპკორნი

პოპკორნის მოსამზადებლად თქვენ დაგჭირდებათ პოპკორნის მოსამზადებელი აპარატი, სიმინდის მარცვლები, რამდენიმე სუფრის კოვზი ზეთი (თქვენი გემოვნების მიხედვით შეარჩიეთ ზეთის არომატები), სანელებლები, მარილი, პოპკორნის ჩასაყრელი თასი

როგორ უნდა შეარჩიოთ პოპკორნის აპარატი ზომის მიხედვით?

აპარატის ზომის დადგენის საუკეთესო საშუალებაა, გაარკვიოთ რამდენ პოპკორნს მიირთმევთ, ორ საათიანი ფილმის განმავლობაში

პოპკორნის აპარატში მოსამზადებლად რომელი ზეთია რეკომენდებული?

კაკლის, ავოკადოს ან ზეითუნის ზეთები საუკეთესოდ ითვლება. კანოლას ზეთი არის ასევე კარგი ვარიანტი. შეგიძლიათ გამოიყენოთ მცენარეული ზეთებიც, თუ თქვენ პოპკორნის მომზადება აპარატში გაქვთ გადაწყვეტილი! არსებობს რამდენიმე ე.წ. "ჯანსაღი ზეთი" , მათ შორის არაქისის ზეთი, მზესუმზირას ზეთი და სოიას ზეთი, რომლებიც რეკომენდებულია პოპკორნის აპარატში მომზადებისთვის.

პოპკორნის მოსამზადებლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ნამდვილი კარაქიც. აპარატში ჩაყარეთ 1/4 ჭიქა სიმინდი და  დაუმატეთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი. რაოდენობის შესაბამისად გაზარდეთ პროპორციები. ასე მომზადებული პოპკორნის გემო არასოდეს დაგავიწყდებათ!

პოპკორნის აპარატები იაფად

აქვე, გაითვალისწინეთ! სელის თესლი და ხორბლის ზეთი არ უნდა გაცხელდეს.  ასე რომ, ისინი ნამდვილად არ უნდა გამოიყენოთ პოპკორნის აპარატში მომზადების დროს!

არის თუ არა აპარატში მომზადებული პოპკორნი უსაფრთხო?

შიში იმისა, რომ პოპკორნი შეიცავს ბევრ მარილის და დიდი დოზით ნატრიუმს, ხოლო ჭარბი ნატრიუმის მიღებამ შეიძლება გამოიწვიოს მაღალი არტერიული წნევა და გამოიწვიოს ჯანმრთელობის სხვა გართულებები, გადაჭარბებული არ არის. აქ მნიშვნელოვანია, როგორ და რაში ვამზადებთ პოპკორნს.

პოპკორნის მომზადება აპარატის მეშვეობით ამცირებს პოპკორნის ჯანმრთელობისთვის მავნე ზემოქმედების რისკებს, რომელიც სხვადასხვა მოწყობილობებსა თუ დანადგარებში, უშუალოდ პოპკორნის მომზადების პროცესში წარმოიქმნება ხოლმე. კერძოდ, პოპკორნის მოსამზადებელი სპეციალური აპარატის მეშვეობით, ხდება ზედმეტი ცხიმის აორთქლება და გამოდევნა პროდუქტიდან.