ყურძნის მექანიკური საწური UCO
ყურძნის მექანიკური საწური UCO
Regular price 200.00 ლარი 129 ლარი / თვეში 8 ლარი
უფასო მიწოდება
warranty ხარისხის გარანტია
ყურძნის ელექტრო საწური UCO
ყურძნის ელექტრო საწური UCO
Regular price 420.00 ლარი 349 ლარი / თვეში 19 ლარი
უფასო მიწოდება
warranty კომერციული გარანტია 1 წელი

ყურძნის საწური

ყურძნის საწური, მექანიკური და ელექტრო მოდელები. ონლაინ განვადება და უფასო ადგილზე მიტანა მთელი ქვეყნის მასშტაბით.

ერთი რამ რაც თითქმის ყველა ქართველს აქვს, ვისაც ეზო ან მცირე მიწის ნაკვეთი გააჩნია ვაზია, ასე რომ ჩვენ საჭიროდ ჩავთვალეთ შემოგვეთავაზებინა თქვენთვის ყურძნის საწური მოწყობილობა.

მექანიკური საწური დიდი რაოდენობის ყურძნის დასაწურად

შემოდგომაზე მოსავლის აღებისთანავე იწყება ყურძნის დამუშავება ღვინისა და იმ ნუგბარ-ტკბილეულის მოსამზადებლად, რომელიც ასე ძალიან უხდება ქართულ სამზარეულოს.

ყურძნის საჭყლეტი იდეალური გამოგონებაა, რათა დიდი რაოდენობის მოსავალი, შეძლებისდაგვარად, დროულად დამუშავდეს.

ყურძნის დაწურვა კი რთული საქმეა, რომელსაც ყველაზე დიდი ძალა და ენერგია სჭირდება, ამიტომ ყურძნის დაწურვაში მონაწილეობას იღებს ყველა, რათა ეს მძიმე საქმე რაც შეიძლება სწრაფად მოაგვარონ.

ყურძნის საწური მევენახეების საუკეთესო დამხმარეა

სხვადასხვა სეზონზე ვენახისა და ყურძნის დამუშავებისას უამრავი წვრილი და მსხვილი მოწყობილობაა საჭირო, რომლებიც ვენახის მოვლით იწყება და ყურძნის დაწურვით მთავრდება.

ყურძნის საწური სხვადასხვა წარმადობის არსებობს და მათგან თქვენთვის ყველაზე მისაღები მოდელის შერჩევა ისურვეზე შეგიძლიათ, სადაც ასევე იხილავთ შესაწამლ მოწყობილობებს, სეკატორებსა და სხვა.

არჩევანი მართლაც მრავალფეროვანია, რომელსაც ხელსაწყოების კატეგორიაში სრული შემადგენლობით იხილავთ.

ყურძნის საწურის ფასი ისურვეზე ყველაზე ხელსაყრელია

ისურვეს ათასობით მომხმარებელი სწორედ ხელმისაწვდომი ფასების, ხარისხიანი პროდუქციისა და ხელსაყრელი პირობების გამო ირჩევს.

ღვინის საწური სააქციო ფასად ხშირად შეგხვდებათ, ასევე, დამატებითი ფასდაკლება მოქმედებს ონლაინ ბარათით გადახდის შემთხვევაში, რომელიც უმარტივესი ოპერაციაა და სულ რამდენიმე წუთს წაგართმევთ.

გარდა ამისა, ისურვე ხშირად გთავაზობთ ფასდაკლებებსა და საინტერესო შემოთავაზებებს, რომლებსაც გულგრილად არავინ ხვდება.

ყურძნის ელექტრო საწური განვადების საუკეთესო პირობებით

ონლაინ განვადება დროის დაზოგვისათვის იდეალური გამოსავალია, რადგან სულ რამდენიმე წუთშია შესაძლებელია განვადების მოთხოვნა სახლიდან გაუსვლელად, თანაც მომხმარებლებზე მორგებული პირობებით.

იყიდება ყურძნის საწური როგორც განვადებით, ასევე ერთიანი გადახდით კურიერთან, რაც ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული სერვისია მომხმარებლებისთვის.

ერთიანი გადახდის მსურველებისათვის მოქმედებს საიტიდან ყიდვისას ონლაინ გადახდის მომსახურება, რაც დამატებით დაგიზოგავთ თანხებსმ, ხოლო ნებისმიერი გზით გადახდისას ისარგებლებთ უფასო საკურიერო სერვისით მთელი ქვეყნის მასშტაბით.

ყურძნის ელექტრო საწური უმოკლეს დროში წურავს ყურძენს

ნებისმიერი მექანიკური მოწყობილობას, რომელსაც ელექტრო ანალოგი გააჩნია, დროის შესამცირებლად, ყოველთვის სჯობს ელექტრო.

ყურძნის საწურის შემთხვევაში კი მექანიკურზე ბევრად სწრაფად მუშაობს ელექტრო საწური და წურავს საათში 800-დან 1200 კილოგრამამდე ნედლეულს.

სწორედ ამიტომ ირჩევენ მომხმარებლები ყველაზე ხშირად ისურვეზე წარმოდგენილი ყურძნის საწურებიდან ელექტრო მოდელებს.

ყურძნის მექანიკური საწური ძვირფასი დროისა და ენერგიის დასაზოგად

ყურძნის მოსავლის აღების შემდეგ, მრავალი მებაღე თუ ფერმერი იწყებს ღვინის ხელით დამზადებას, რომლისთვისაც შესანიშნავად გამოიყენება ყურძნის საწური  მოწყობილობა.

ყურძნის საწური

პირველ რიგში, სანამ ღვინის დაწურვას დაიწყებენ, ხდება კენკრის გადარჩევა, გასუფთავება და შემდეგ უკვე ყურძნის საწურში მოთავსება.

თუ ადრე ჩვეულებრივ, პირდაპირ ხელებით ან ფეხებით ხდებოდა ღვინის დაწურვა, დღეს ეს არც თუ ისე ჰიგიენური მეთოდი  თანამედროვე დანადგარებით - ყურძნის საწურით  ან  ყურძნის პრესით შეიცვალა.  მათი მუშაობა ავტომატურად ხდება, რაც  ზოგავს  დროსა და ძალისხმევას ბევრისთვის საყვარელი ალკოჰოლური სასმელის წარმოებაში.

ყურძნის დასაწურ ყველა მოწყობილობას აქვს ძალიან მარტივი, მაგრამ ამავე დროს, ეფექტური დიზაინი. ყურძნის საწური  შედგება დატვირთვის მიმღები ავზისგან, წყვილი პარალელური  ლილვაკებისგან და რბილობის შესაგროვებელი კონტეინერისგან.

გადამუშავებისათვის საჭირო ყურძნის მოცულობა იტვირთება სპეციალურ მიმღებ ჭურჭელში. ამის შემდეგ, მექანიკურად ან ელექტროენერგიის საშუალებით, სამუშაო მდგომარეობაში მოჰყავთ გადამამუშავებელი ლილვაკები, რომლებიც ყურძენს წურავენ, ხოლო  რბილობი გადადის  შესაგროვებელ კონტეინერში.

ასეთი დანაყოფის ძირითადი მახასიათებლებია გადამამუშავებელი რულონების კბილები, აგრეთვე მათი სხვადასხვა მიმართულებით ბრუნვა. მათი საშუალებით, ყურძნის თესლი უცვლელი რჩება, რაც ძალიან მნიშვნელოვანია ხარისხიანი ღვინის მისაღებად.

საწურის ტიპები:

დღეს შესაძლებელია ხის, პლასტმასის ან უჟანგავი ფოლადის ყურძნის საწურის ყიდვა. მაღალხარისხიანი მოწყობილობების  მთავარი პირობაა ნაწილების წარმოება, რომლებიც მონაწილეობენ კენკრის გადამუშავების პროცესში.

ყურძნის საწური

უმარტივესი ვარიანტია ხის ყურძნის პრესი, რომელიც უფრო მოსახერხებელი და თანამედროვე ვარიანტია, ხოლო უჟანგავი ფოლადისგან დამზადებული მაღალი ხარისხის მოწყობილობების გაწმენდა და რეცხვა ძალიან მარტივია.

ყურძნის გადასამუშავებლად გამოყენებული დანადგარები წარმოდგენილია ორი ძირითადი ტიპით:

ROLLER დანადგარები

ასეთი მოწყობილობა ყველაზე უკეთ აკმაყოფილებს ღვინის მომზადებისთვის საჭირო ტექნოლოგიურ მოთხოვნებს და საშუალებას გაძლევთ, მიიღოთ მაღალხარისხიანი მასალა. ოპერაციის პრინციპი ემყარება რულონების მუშაობას და ქედის გამყოფს. წყვილი ან მეტი რაოდენობის ჰორიზონტალურად განლაგებული რულონები ცილინდრულია და ბრუნავს საპირისპირო მიმართულებით.

რულონებს შორის არსებული სივრცის ზომის რეგულირება შესაძლებელია სპეციალური მოწყობილობით, ხოლო უშუალოდ რულონს, გოფრირებული ან გლუვი  ზედაპირი აქვს.

მეორე ტიპის დანადგარები უფრო დიდი მოცულობისაა, რომლის მთავარ ავზში ხდება ყურძნის მოთავსება და შემდგომ გადამუშავება.

ყურძნის საწური

ყურძნის დაწურვის პროცესი ხდება როტორის დარტყმების შედეგად, რომელიც მოძრაობს 500 rpm სიჩქარით. როგორც წესი, ასეთი მოწყობილობები გამოიყენება წითელი ყურძნისგან ღვინის დასამზადებლად.

მექანიკური და ელექტრო ყურძნის საწურები

სტანდარტული ელექტრო გადამამუშავებლების მუშაობის პრინციპი ოდნავ განსხვავდება მექანიკური მოწყობილობისგან. განსაკუთრებული მახასიათებელია სპეციალური ქედის გამყოფი, რომელიც არის ჰორიზონტალური ცილინდრი ლილვით და ხვეული პირებით. ასეთი ელემენტები იძლევა ყურძნის  სწრაფად და ეფექტურად გადამუშავების საშუალებას. ხვეული პირების მოძრაობის შედეგად, ავზში მხოლოდ წვენი და სუფთა ყურძენი რჩება.

ყურძნის საწური მოწყობილობები სასარგებლო და პრაქტიკული ერთეულია მეღვინეებისთვის, ხოლო ღვინის დაყენებისას, ასეთი მოწყობილობის გამოყენებას აქვს მრავალი უპირატესობა:

  • რამდენჯერმე შემცირდა რბილობის დანაკარგი;
  • დაიზოგა დრო და ძალისხმევა;
  • შესაძლებელია უმაღლესი ხარისხის რბილობის მიღება;
  • დანადგარის დიზაინი  მარტივი, საიმედო და ძალიან გამძლეა;
  • ხელის ან მექანიკური მოწყობილობები შეიძლება გამოყენებულ იქნას ელექტროენერგიის არარსებობის შემთხვევაშიც;
  • მაღალი ხარისხის უჟანგავი ფოლადის დანადგარები საიმედოდ არის დაცული კოროზიისგან და არ აძლევს ყურძნის წვენს უცხო სუნსა და გემოს.