საუკეთესო ფასები და უფასო მიტანა მთელ საქართველოში!


ფრის აპარატი

ფრის აპარატი ყველა ცნობილი ბრენდისგან. საუკეთესო ფასი, ონლაინ განვადება და უფასო ადგილზე მიტანა მთელ საქართველოში. ოფიციალური ქარხნული გარანტიით.

ფრის აპარატის ყიდვა

შემწვარი კარტოფილი საწებელთან ერთად, ყოველთვის კარგი არჩევანია, მაგრამ კიდევ უფრო გემრიელობა - ფრი მექსიკურ სოუსთან ერთადაა, რომელიც გულგრილს არავის ტოვებს.ზოგადად, შემწვარი კარტოფილისაგან განსხვავებით, ფრის მომზადება განსხვავებულ მეთოდს მოითხოვს, რაც სპეციალური ფრის აპარატის გარეშე, ფაქტობრივად, შეუძლებელია.  

როგორ შევარჩიოთ  ფრის აპარატი?

მოწყობილობის არჩევისას ყურადღება მიაქციეთ 4 მნიშვნელოვან პარამეტრს:

  • სიმძლავრე - საშუალო 1800-2000 ვატია. გახსოვდეთ, რაც უფრო დიდია ძალა, მით უფრო სწრაფად ათბობს ზეთს და შესაბამისად, სწრაფად ამზადებს კარტოფილსაც.
  • თასის მოცულობა - მოიცავს ზეთის მაქსიმალურ მოცულობას (მაგრამ არა პროდუქტს). ღრმა ფრის აპარატი  მოიცავს 2-3 ლიტრს და იტევს 1-1.2 კგ პროდუქტს;
  • ფილტრები  - არის მოსახსნელი, რომელთა გამოცვლა ადვილია. უმეტესობა მათგანი მუდმივია და  ბევრად უფრო მოსახერხებელია გარეცხვისთვის.
  • დასუფთავების მეთოდი - შეარჩიეთ ისეთი მოდელები, რომლებსაც ექნებათ მოსახსნელი თასი, რადგან ასეთი მოწყობილობის რეცხვა ბევრად უფრო ადვილია.

ღრმა ფრის აპარატები ნებისმიერ პროფესიონალურსა თუ  სახლის სამზარეულოში აუცილებლად უნდა იყოს.

ფრის აპარატი ფასდაკლებით

თავდაპირველად, ეს მოწყობილობა გამოიგონეს  კარტოფილის ფრანგულად მოსამზადებლად, მაგრამ  ახლა აპარატს იყენებენ სხვადასხვა კერძის:  ბოსტნეულის, ხორცის, თევზისა და ხილის მოსამზადებლადაც კი.

აპარატის ტიპები:

ფრის აპარატი იყოფა ორ ტიპად:

საყოფაცხოვრებო დანიშნულების - ეს მოწყობილობა განკუთვნილია სახლის პირობებში  სხვადასხვა შემწვარი კერძის მოსამზადებლად. მასთან ერთად, შეგიძლიათ მცირე რაოდენობის საჭმლის  მომზადებაც. გარდა ამისა, სამზარეულოში მცირე ადგილს იკავებენ და ხელმისაწვდომი ფასი აქვთ.

ზოგიერთი მომხმარებელი აღნიშნავს, რომ ფრის აპარატებს  დიდი რაოდენობით ზეთი სჭირდებათ. ამიტომ, მწარმოებლებმა გამოიგონეს ახალი მოწყობილობა, რომლის დახმარებით, 1 კილოგრამი კარტოფილის მოსამზადებლად, მინიმალური რაოდენობის  მცენარეული ზეთი დაგჭირდებათ.

პროფესიონალი - აპარატი განკუთვნილია კაფეებისთვის, ბარებისა და რესტორნებისთვის, რომელსაც ერთდროულად შეუძლია მოამზადოს დიდი რაოდენობით პროდუქტი. ზოგიერთ მოწყობილობას შეიძლება ჰქონდეს ორი თასი.

ფრის აპარატი

აპარატში კარტოფილის მომზადება ძალიან მარტივია.  ზეთი თბება გარკვეულ ტემპერატურაზე, რომელსაც მუდმივად ინარჩუნებს თერმოსტატი. ქრონომეტრი თვალყურს ადევნებს დროს და  სიგნალით ამცნობს კერძის მომზადებას. პროცესის დასრულების შემდეგ, აპარატი ავტომატურად ითიშება.

იმისათვის, რათა კარტოფილი გემრიელი და არც ისე მავნე იყოს, დაიცავით 6 მთავარი წესი:

  • არ აურიოთ სხვადასხვა ხარისხის ზეთი;
  • არ აურიოთ ახალი ზეთი გამოყენებულ ზეთს;
  • სუნელები და მარილი უკვე მომზადებულ კერძებს დაამატეთ;
  • რეგულარულად შეცვალეთ ზეთი;
  • დაჭრილი კარტოფილი გარეცხეთ წყლით, რათა სახამებელი მოაშოროთ. გაამშრალეთ ისინი ხელსახოცით, რადგან შემწვარი კარტოფილი ერთმანეთს არ მიეკრას;
  • კარტოფილი დაჭერით თანაბარი ზომის ნაჭრებად.