რა მნიშვნელოვან პარამეტრს უნდა მიაქციოთ ყურადღება აეროგრილის შერჩევისას?
აეროგრილი - ეს არის საყოფაცხოვრებო ელექტრო მოწყობილობა, რომელშიც მზადდება საკვები, კონტროლირებადი ცხელი ჰაერის ნაკადის მეშვეობით.
აეროგრილის გამოყენება არის კომფორტული და სწრაფი, დაზოგავს ბევრ დროსა და ენერგიას.
აეროგრილის შერჩევის მნიშვნელოვანი პარამეტრები:
ძალა - გრილისთვის ერთ-ერთი მთავარი მაჩვენებელია, რომელიც განსაზღვრავს ხელმისაწვდომი ტემპერატურის რაოდენობას და მომზადების სიჩქარეს. მეორე მხრივ, ძალიან ძლიერი მოწყობილობები ქმნიან სერიოზულ დატვირთვას ელექტრო გაყვანილობაზე და ხარჯავენ უამრავ ელექტრო ენერგიას.
- 1. 800-1000 ვატი - დაბალი ენერგიის მოდელები შეზღუდული ფუნქციონირებით. ასეთი მოწყობილობებისგან არ უნდა ველოდოთ მაღალი სიჩქარით კერძის მომზადებას;
- 2. 1200-1400 ვატი - საუკეთესო ინდიკატორი საყოფაცხოვრებო ტექნიკისთვის. ასეთ მოდელებს აქვთ საკმარისი რაოდენობის დამატებითი პარამეტრები და მომზადების საშუალო სიჩქარე;
- 3. 1600 და უფრო მაღალი ვატი - ასეთი ძლიერი მოწყობილობების არჩევას მხოლოდ იმ შემთხვევაში აქვს აზრი, თუ არ გაქვთ ღუმელი, მიკროტალღური და ყოველდღე აპირებთ საკვების მომზადებას გრილის დახმარებით.
აეროგრილის ფუნქციები:
აეროგრილს მრავალი ფუნქცია გააჩნია:
- სუპებისა და ბულიონების მომზადება;
- ქაბაბის შეწვა;
- პროდუქტების გალღობა;
- ორთქლზე მოხარშვა;
- ჩირის მომზადება;
- ტოსტის პურის მომზადება;
- იოგურტის გაკეთება;
- საკვების გათბობა;
- ქილების სტერილიზაცია;
- ღვეზელების და ნამცხვრების გაკეთება
პოპულარული მოდელები