რა მნიშვნელოვან პარამეტრს უნდა მიაქციოთ ყურადღება აეროგრილის შერჩევისას?

აეროგრილი - ეს არის საყოფაცხოვრებო ელექტრო მოწყობილობა, რომელშიც მზადდება საკვები , კონტროლირებადი ცხელი ჰაერის ნაკადის მეშვეობით. 

აეროგრილის გამოყენება არის კომფორტული და სწრაფი, დაზოგავს ბევრ დროსა და ენერგიას. 

აეროგრილის   შერჩევის მნიშვნელოვანი   პარამეტრები:

ძალა -  გრილისთვის ერთ-ერთი მთავარი მაჩვენებელია, რომელიც განსაზღვრავს ხელმისაწვდომი ტემპერატურის რაოდენობას და მომზადების სიჩქარეს. მეორე მხრივ, ძალიან ძლიერი მოწყობილობები ქმნიან სერიოზულ დატვირთვას ელექტრო გაყვანილობაზე და ხარჯავენ უამრავ ელექტრო ენერგიას.

  • 1. 800-1000 ვატი - დაბალი ენერგიის მოდელები შეზღუდული ფუნქციონირებით. ასეთი მოწყობილობებისგან არ უნდა ველოდოთ მაღალი სიჩქარით კერძის მომზადებას;
  • 2. 1200-1400 ვატი - საუკეთესო ინდიკატორი საყოფაცხოვრებო ტექნიკისთვის. ასეთ მოდელებს აქვთ საკმარისი რაოდენობის დამატებითი პარამეტრები და მომზადების საშუალო სიჩქარე;
  • 3. 1600 და უფრო მაღალი  ვატი - ასეთი ძლიერი მოწყობილობების არჩევას მხოლოდ იმ შემთხვევაში აქვს აზრი, თუ არ გაქვთ ღუმელი, მიკროტალღური და ყოველდღე აპირებთ საკვების მომზადებას გრილის დახმარებით.

აეროგრილის ფუნქციები:

აეროგრილს მრავალი ფუნქცია გააჩნია:

  1. სუპებისა და ბულიონების მომზადება;
  2. ქაბაბის შეწვა;
  3. პროდუქტების გალღობა;
  4. ორთქლზე მოხარშვა;
  5. ჩირის მომზადება;
  6. ტოსტის პურის მომზადება;
  7. იოგურტის გაკეთება;
  8. საკვების გათბობა;
  9. ქილების სტერილიზაცია;
  10. ღვეზელების და ნამცხვრების გაკეთება

პოპულარული მოდელები