10 მთავარი და მნიშვნელოვანი საკონდიტრო აქსესუარები
საკონდიტრო აქსესუარების ეს სია დაეხმარებათ თქვენი საცხობი მოწყობილობის ორგანიზებაში. თუ ახალი მცხობელი ხართ, შეგიძლიათ დაიწყოთ თქვენი სამზარეულოს მოწყობა აუცილებელი აღჭურვილობითა და საკონდიტრო აქსესუარებით, რათა გამოიყენოთ ნებისმიერი ტკბილი რეცეპტი.
აუცილებელი საკონდიტრო აქსესუარები
ეს არის საკონდიტრო აქსესუარები, რომლებიც აბსოლუტურად გჭირდებათ თქვენს სამზარეულოში, რომლებსაც უფრო ხშირად გამოიყენებთ, ვიდრე თქვენ ფიქრობთ. მიუხედავად იმისა, აცხობთ ნამცხვარს თუ ურევთ კრემს, დარწმუნდით, რომ ხელთ გაქვთ ეს საკონდიტრო აქსესუარები, სანამ დაიწყებთ მუშაობას.
1. საზომი ჭიქები (თხევადი და მშრალი) და კოვზები
გამოცხობა სიზუსტეს ეხება, ამიტომ საზომი ჭიქებისა და კოვზების სრული ნაკრები აუცილებელია. თქვენ დაგჭირდებათ მშრალი და სველი საზომი ჭიქები, რომ ზუსტად გაზომოთ ყველა თქვენი ინგრედიენტი. ებელია, რომ კარადაში გქონდეთ 2 და 4 ჭიქიანი ჭიქები.
2. ხის კოვზი(ები)
ხის კოვზები იმდენად მტკიცეა, რომ შესანიშნავია ყველა სახის მორევისთვის. მათი გამოყენება შეგიძლიათ ყველაზე სქელ, მძიმე ცომთანაც კი.
3. რეზინის სპატულა
თქვენ უფრო ხშირად გამოიყენებთ რეზინის სპატულას, ვიდრე ფიქრობთ. ეს საცხობი ხელსაწყო იდეალურია ცომის გადმოსაღებად საცხობ ფორმაზე. ისინი ასევე ძალიან მოსახერხებელია სველი და მშრალი ინგრედიენტების ასარევად. გაითვალისწინეთ, რომ სილიკონის სპატულა უკეთესად გაუძლებს მაღალ სითბოს, ვიდრე რეზინის.
4.მეტალის ტურნერი
ღუმელიდან გამოსული ნამცხვრების გამაგრილებელ თაროზე გადატანისას ან ნამცხვრის მირთმევისას 9x13 ტაფიდან, არ არსებობს უკეთესი აქსესუარი, ვიდრე მეტალი სპატულა. თხელი მეტალის პირის ქონა განსაკუთრებით მოსახერხებელი იქნება და ის საკმარისად მოქნილია, რომ ადვილად სრიალებდეს ნებისმიერი ნივთის ქვეშ.
5. საკონდიტრო ფუნჯი
ის შეიძლება გამოიყენოთ ტორტის ცომის ჩასხმამდე ტაფაზე ცხიმის წასასმელად, ცომზე გამდნარი კარაქის ან კვერცხის წასასმელად და ა.შ.
6. ასათქვეფი
თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ მავთულის სათქვეფი. კერძოდ, ეს არის ერთ-ერთი საუკეთესო საშუალება სველი და მშრალი ინგრედიენტების საფუძვლიანად შერევისთვის.
7. სამზარეულოს მაკრატელი
ისინი შეიძლება სასარგებლო იყოს მრავალი თვალსაზრისით, მათ შორის პერგამენტის ქაღალდის მოსაჭრელად, ტაფაზე მორგებისთვის, ან თუნდაც პაკეტებისა და კონტეინერების გახსნისთვის.
8. წვრილი ბადისებრი საცერი
მცხობელებისთვის ის, ალბათ, ყველაზე სასარგებლოა მშრალი ინგრედიენტების გაცრილისთვის ან შაქრის ფხვნილის დასამატებლად. ეს საცხობი ხელსაწყო ასევე გამოდგება სველი ინგრედიენტების სოუსებიდან თესლის მოსაშორებლად.
9. მართკუთხა საცხობი ტაფა
ჩვეულებრივი საცხობი ტაფა (13x9x2 დუიმი) აუცილებლად უნდა გქონდეთ. თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ იგი მრავალი ნამცხვრებისთვის, ბრაუნისებისთვის, ფუნთუშებისთვის - და ტორტებისთვის.
10. მრგვალი ტორტის ტაფა
მრგვალი ნამცხვრის ტაფა გამოდის 8 დიუმიანი და 9 დიუმიანი დიამეტრით, მაგრამ ორივე ზომა იმუშავებს ფენის ნამცხვრების რეცეპტების უმეტესობასთან - უბრალოდ დარწმუნდით, რომ გაქვთ ორი იგივე ზომის ტაფა.
პოპულარული მოდელები