რა არის და როგორ მუშაობს ელექტრო წისქვილი

ელექტრო წისქვილი ძალიან მოსახერხებელი ხელსაწყოა, განსაკუთრებით სოფლად, მათ ვისაც აქტიურად მოჰყავს სიმინდი და ხორბალი. მათთვის მარვცლეულის დაფქვა პრობლემა არ იქნება.

ეს ხელსაწყო დაგიზოგავთ დიდ დროსა და ენერიგას, რაც მარცვლეულის საფქვავ ქარხანაში მიტანაში დაგჭირდებათ, რადგან შეძენის შემთვევაში აღარ დაგჭირდება მძიმე ტომრების სხვა ადგილზე მიტანა.

 რა არის და როგორ მუშაობს ელექტრო წისქვილი

როგორ მუშაობს ელექტრო საფქვავი?

ელექტორ საფქვავი 110 ვ ენერგიას მოიხმარას და განკუთვნილია მშრალი მარცვლეულის: ბრინჯის, სიმინდის, მარცვლეულის, ყავისა და ხორბლის დასაფქვავად. ნომინალური სიჩქარე 1400 rmp აქვს, მოძრაობს საათის ისრის საწინააღნდეგო მიმართულებით.

არის პატარა და მოქნილი ხელსაწყო. ნებისმიერი მარცვლეულის დამუშავებისას, უნარჩუნებს ყველა საკვებ თვისებასა და  გემოს.

Grain Mill SA-HR3600

ეს ელექტრო საფქვავის ერთ-ერთი მოდელია. ის გამოიყენება ლობიოს, სახამებლების, ბრინჯის, სიმინდის მშრალი წესით დამუშავებისთვის.

რა არის და როგორ მუშაობს ელექტრო წისქვილი

მოწყობილობის პარამეტრები:

  • სიჩქარე: 1500 (rpm)
  • განმუხტვის ზომა: 50-200 mesh (მმ);
  • საკვების ნაწილაკების ზომა: 3-5 (მმ);
  • ძრავის სიმძლავრე: 3.6 (კვტ);
  • წარმოების მოცულობა: 60-80 (კგ/სთ);
  • ზომები: 0.67 0.34 0.32 (მ);
  • წონა: 63 კგ;
  • სიმძლავრე (W): 3600W;
  • კორპუსის მასალა: ფოლადი;
  • წარმოების მოცულობა: 60-80 (კგ / სთ);
  • წონა: 63 კგ.