ელექტრო გრილის შეძენისა და გამოყენების უპირატესობები
ელექტრო გრილი არის ძალიან მოქნილი, კომფორტული დანადგარი, რომელიც უამრავი უგემრიელესი კერძის ძალიან მარტივად მოსამზადებლად არის შექმნილი რომლის ქონა ნამდვილად ყველაფერს გაგიმარტივებთ.
როგორი გრილი უნდა შევარჩიოთ?
- ჩაშენებული ტემპერატურის საზომი- ეს უანრი დაგეხმარებათ რომ იცოდეთ თუ როდის არის გრილი მზად რომ შეწვის პროცესი დაიწყოთ. კონტაქტური სტილის გრილების შეიძლება უბრალოდ „დაწყების“, ან მწვანე ფერის ნათურა გააჩნდეთ იმისთვის რომ გაცნობონ რომ ტემპერატურა სასურველ დონეზეა მისული.
- რეგულირებადი თერმოსტატი - მიუხედავად იმისა თუ რა კერძს ამზადებთ, სტაბილური, თანაბარი და ზუსტი ტემპერატურის შენარჩუნება არის გემრიელი შედეგის მიღების აუცილებელი წინაპირობა. შესაბამისად, რეგულირებადი თერმოსტატი აუცილებლობას წარმოადგენს.

- საკმარისი სიმძლავრე რომ უცბად აღადგინონ ტემპერატურული რეჟიმი მას შემდეგ რაც თქვენ თავსახურს ახდით - ყოველ ჯერზე როდესაც თქვენი თქვენი კერძის სხვაობით ინტერესდებით, ან მის გადატრიალებაზე მუშაობთ, ელექტრო გრილი შექმნილ ტემპერატურულ რეჟიმს კარგავს.
- დეკვატური კაბელის სიგრძე - მარტივად, თქვენ უნდა შეგეძლოთ ადეკვატურ ლოკაციებში გრილის დენის წყაროში შეერთება ისე რომ შემდგომ კერძის მზადება ძირს დახრილს არ მოგიწიოთ.

როგორი გრილის შეძენა იქნება თქვენთვის სახლის პირობებში უკეთესი?
არსებობს ორი ტიპის სახლის ელექტრო გრილები: ღია გრილი და საკონტაქტო გრილები. კონტაქტური გრილი უფრო სწრაფად მოიხარშება, რადგან საკვების ორივე მხარე კონტაქტშია მომზადების ელემენტებთან.
პოპულარული მოდელები