ყურძნის ელექტრო საწური

ყურძნის საწური არის ის მოწყობილობა, რომელიც ყველა ქართველს აქვს ოჯახში ან სჭირდება, განსაკუთრებით შემოდგომა, როდესაც რთველი იწყება და ღვინის დაწურვა მიდის თითქმის ყველა ოჯახში.

ტექნიკა განვითარდა და ბაზარზე არის როგროც ხელის საწური, ისე ელექტრო ღვინის საწური. მათი მუშაობა ხდება ავტომატურად, რაც ბევრ დროსა და ენერგიას ზოგავს.

ყურძნის ელექტრო საწური

ყურძნის ელექტრო საწური

ხვეული პირების მოძრაობის შედეგად, ავზში მხოლოდ წვენი და სუფთა ყურძენი რჩება. ელექტრო საეურს ბევრ უპირატესობა აქვს:

  • რამდენჯერმე შემცირდა რბილობის დანაკარგი;
  • დაიზოგა დრო და ძალისხმევა;
  • შესაძლებელია უმაღლესი ხარისხის რბილობის მიღება;
  • დანადგარის დიზაინი  მარტივი, საიმედო და ძალიან გამძლეა;
  • ხელის ან მექანიკური მოწყობილობები შეიძლება გამოყენებულ იქნას ელექტროენერგიის არარსებობის შემთხვევაშიც;
  • მაღალი ხარისხის უჟანგავი ფოლადის დანადგარები საიმედოდ არის დაცული კოროზიისგან და არ აძლევს ყურძნის წვენს უცხო სუნსა და გემოს.

ყურძნის ელექტრო საწური

OCEAN MACHINERY POR(3)-0.5

ყურძნინს ელექტრო საწური, რომელიც წურავს არა მხოლოდ ყურძენს, არამედ სხვა რამეებსაც, მაგალითად, როგროიცაა: ლიმონი, ბანანი  და სხვა. საწურის კორპუსი შექმნილია უჟანგავი მედატალისგან.

  • ფუნქცია: ცივი დაპრესა
  • მასალა: 304 უჟანგავი ფოლადი
  • სიმძლავრე: 4 კმ
  • სპირალის დიამეტრი: 175 მმ
  • ფილტრის ეკრანის დიაფრაგმა: 0,6 მ
  • ტევადობა: 1500 კგ/სთ
  • წონა: 100 კგ

პოპულარული მოდელები

ყურძნის მექანიკური საწური UCO
ყურძნის მექანიკური საწური UCO
Regular price 230.00 ლარი 129 ლარი / თვეში 8 ლარი
უფასო მიწოდება
warranty ხარისხის გარანტია