ყურძნის ელექტრო საწური
ყურძნის საწური არის ის მოწყობილობა, რომელიც ყველა ქართველს აქვს ოჯახში ან სჭირდება, განსაკუთრებით შემოდგომა, როდესაც რთველი იწყება და ღვინის დაწურვა მიდის თითქმის ყველა ოჯახში.
ყურძნის ელექტრო საწური
ხვეული პირების მოძრაობის შედეგად, ავზში მხოლოდ წვენი და სუფთა ყურძენი რჩება. ელექტრო საეურს ბევრ უპირატესობა აქვს:
- რამდენჯერმე შემცირდა რბილობის დანაკარგი;
- დაიზოგა დრო და ძალისხმევა;
- შესაძლებელია უმაღლესი ხარისხის რბილობის მიღება;
- დანადგარის დიზაინი მარტივი, საიმედო და ძალიან გამძლეა;
- ხელის ან მექანიკური მოწყობილობები შეიძლება გამოყენებულ იქნას ელექტროენერგიის არარსებობის შემთხვევაშიც;
- მაღალი ხარისხის უჟანგავი ფოლადის დანადგარები საიმედოდ არის დაცული კოროზიისგან და არ აძლევს ყურძნის წვენს უცხო სუნსა და გემოს.
OCEAN MACHINERY POR(3)-0.5
- ფუნქცია: ცივი დაპრესა
- მასალა: 304 უჟანგავი ფოლადი
- სიმძლავრე: 4 კმ
- სპირალის დიამეტრი: 175 მმ
- ფილტრის ეკრანის დიაფრაგმა: 0,6 მ
- ტევადობა: 1500 კგ/სთ
- წონა: 100 კგ
პოპულარული მოდელები