რა დადებითი თვისებები შეიძლება ჰქონდეს ელექტრო წისქვილს?
ელექტრო წისქვილი მოსახერხებელი ხელსაწყოა, განსაკუთრებით სოფლად, მათთვის ვისაც აქტიურად მოჰყავს სიმინდი და ხორბალი. მარვცლეულის დაფქვა პრობლემა აღარ იქნება.
ელექტრო წისქვილი დაგიზოგავთ დიდ დროსა და ენერიგას, რაც მარცვლეულის საფქვავ ქარხანაში მიტანაში დაგჭირდებათ, რადგან შეძენის შემთვევაში აღარ მოგიწევთ მძიმე ტომრების სხვა ადგილზე მიტანა.
როგორ მუშაობს ელექტრო საფქვავი?
ელექტორ საფქვავი 110 ვ ენერგიას მოიხმარას და განკუთვნილია მშრალი მარცვლეულის: ბრინჯის, სიმინდის, ყავისა და ხორბლის დასაფქვავად. მინიმალური სიჩქარე 1400 rmp აქვს, მოძრაობს საათის ისრის საწინააღნდეგო მიმართულებით
არის პატარა და მოქნილი ხელსაწყო. ნებისმიერი მარცვლეულის დამუშავებისას, აპარატი უნარჩუნებს ყველა საკვებ თვისებასა და გემოს.
უფრო იაფია თუ არა ხორბლის თავად დაფქვა?
ხორბლის დაფქვა სახლში მომხმარებლისთვის მომგებიანია. ხორბლის ან მარცვლეულის შეძენა გაცილებით უფრო იაფია, ვიდრე უკვე დაფქული ფქვილის ყიდვა, განსაკუთრებით სპეციალიზებული ფქვილის.
როგორი პარამეტრები უნდა ჰქონდეს სახლის ელექტრო წისქვილს?
- ძაბვა: 110 ვ 60 ჰც;
- სიმძლავრე: 2200W;
- ნომინალური სიჩქარე: 1400 rpm;
- ბრუნვის მიმართულება: საათის ისრის საწინააღმდეგოდ;
- დაფქვა: ბრინჯი - 55 კგ/სთ და ლობიო - 50 კგ/სთ;
- საფქვავის ზომა: 55 სმ x 26 სმ x 24.6 სმ;
- ავზის ზედა დიამეტრი: 26 სმ / 10,2 ინჩ;
- ავზის ფსკერის დიამეტრი: 4 სმ / 1.6 ინჩ.
პოპულარული მოდელები