ელექტრო გრილის დადებითი მხარეები
ელექტრო გრილი არის ძალიან მოქნილი და კომფორტული დანადგარი, რომელიც უამრავი უგემრიელესი კერძის ძალიან მარტივად მოსამზადებლად არის შექმნილი. მისი ქონა ნამდვილად ყველაფერს გაგიმარტივებთ.
როგორი გრილის შეძენა იქნება თქვენთვის სახლის პირობებში უკეთესი?
პირველ რიგში ისეთი გრილი უნდა შეიძინოთ, რომლის ტემპერატურა მინიმუმ 315 გრადუსს მიაღწევს, ასეთ გრადუსზე შეძლებთ ხორცის მომზადებას, ასევე მნიშნელოვანია იმის ცოდნაც წინასწარ, გრილზე რამდენი ადამიანისთვის უნდა მოამზადოთ საკვები, რადგან გრილის ზომა ამის მიხედვით უნდა აარჩიოთ.
არსებობს ორი ტიპის სახლის ელექტრო გრილები: ღია გრილი და კლასიკური გრილი. ასევე კონტაქტური და ელექტრო გრილები.
კონტაქტური გრილი უფრო სწრაფად მოამზადებს საკვებს, რადგან საკვების ორივე მხარე კონტაქტშია გრილთან.
ელექტრო გრილები, გაზისა და ნახშირის გრილების უსაფრთხო ალტერნატივაა.
გრილის შეძენამდე გაითვალისწინეთ:
- ხშირად კლასიკური გრილის გამოყენება არ არის მიზანშეწონილი მაღალი ურბანიზაციის ადგილებში (მაგალითად კორპუსში).
- რისი მომზადება გსურთ გრილზე? - თუ ამ სიას ხორციც მიეკუთვნება, მაშინ სასურველია გრილს 315 გრადუსი ტემპერატურიაზე გაცხელება შეეძლოს.
- რამდენ ადამიანზე ფიქრობთ კერძების მომზადებას? - სტეიკებისა და ბურგერების შემთხვევაში ერთ გრილში ერთი და იგივე პროდუქტის ზედიზედ 3-ჯერ მომზადება არავისთვის არის სასიამოვნო, ამიტომ ზომის სწორი გადაწყვეტილება თქვენი კომფორტის პირდაპირპროპორციულია.
ელექტრო გრილების დადებითი მხარეები:
- მარტივი გამოსაყენებელი
- თბება უფრო სწრაფად, ვიდრე სხვა ვარიანტები
- უფრო ჯანსაღი ვიდრე სხვა სახის გრილები
- უსაფრთხოა, ვიდრე სხვა ტიპის გრილები
- სხავდასხვა ტიპის ელექტრო გრილებია ხელმისაწვდომი, რაც მათ შესანიშნავ არჩევანს ხდის, თუ ბინაში ცხოვრობთ
- ეკონომიურად ეფექტური
პოპულარული მოდელები