რა უნდა გაითვალისწინოთ ხორცსაკეპი მანქანის შერჩევისას?

ხორცსაკეპი მანქანა არის ერთ-ერთი საჭირო ნივთი სამზარეულოსთვის. მისი მეშვეობით ადვილად შეძლებთ ხორცის დამუშავებას თქვენი სურვილისამებრ.

ხორცსაკეპი მანქანები ერთმანეთისგან განსხვავდება დიზაინით და ფუნქციებით.

 

მთავარი მახასიათებლები, რის მიხედვითაც უნდა შეარჩიოთ ხორცსაკეპი მანქანა.

იმისათვის, რომ ხორცსაკეპი მანქანა ჩვენზე მორგებული იყოს და სრულად აკმაყოფილებდეს მოთხოვნებს, საჭიროა რამდენიმე დეტალის გათვალისწინება:

  • მწარმოებელი კომპანია
  • საგარანტიო პირობები
  • ფასი
  • ფუნქციები
  • კომპლექტაცია

როგორ უნდა გამოვიყენოთ ხორცსაკეპი?

  1. სანამ ხორცსაკეპ მანქანას ააწყობთ, უნდა გარეცხოთ, და გაასუფთავოთ ყველა ნაწილი. გარეცხვის შემდეგ ნაჭრები გააშრეთ ჰაერზე.
  2. მანქანა აწყობამდე შეამოწმეთ, რომ დენის კაბელი გათიშულია.
  3. მოათავსეთ ხორცის მოსათავსებელი მილი, თქვენი ხორცის საფქვავის წინა მხარეს და გაამაგრეთ ის.
  4. ჩადეთ ხრახნიანი ზოლი მასში. დაატრიალეთ ზოლი და დარწმუნდით, რომ ის მთლიანად უკანა მხარეს არის.
  5. დაამატეთ დანის პირი ხრახნიან ზოლზე ბრტყელი მხარისკენ.
  6. მოათავსეთ მრგვალი დანა ხრახნიანი ზოლის ბოლოზე. დარწმუნდით, რომ დანის კიდეები გასწორებულია ხრახნიანი ზოლის კიდეებთან.
  7. მიამაგრეთ ოთხფურცლიანი სახელურის თავსახური რგოლზე და დაამაგრეთ
  8. დაამატეთ უჟანგავი ფოლადის კვადრატული ფირფიტა მეტალის მილის ზედა ნაწილში..
ეს ნაბიჯები დაგეხმარებათ, რომ თქვენმა ხორცსაკეპმა კარგად და გამართულად იმუშაოს.

პოპულარული მოდელები