რა განსხვავებაა აეროგრილსა და ელექტრო გრილს შორის?

ხშირად დამაბნეველია დამწყებთათვის არჩევანის გაკეთება აეროგრილსა და გრილს შორის, რადგან ორივე მოდელი არის საკმაოდ მოსახერხებელი და საჭირო ფუნქციებით აღჭურვილი. თუმცა, ისინი ერთმანეთისგან მკვეთრად განსხვავდებიან, მოიცავს სხვადასხვა ფუნქციებს და აგებულებას.

აეროგრილი კერძებს ამზადეს ზეთის გარეშე, ხოლო ელექტრო გრილმა შეიძლება მოითხოვოს ცხიმის გამოყენება. თუმცა, ელექტრო გრილზე მოხარშულ ყველა საკვებს ზეთი არ სჭირდება. ასევე, ელექტრო გრილები არის ცნობილი საკვების უნიკალური გემოთი, ხოლო აეროგრილი უფრო მეტად ცნობილია მრავალფეროვანი ფუნქციებით და შესაძლებლობებით.

 

რა არის აეროგრილი?

აეროგრილი არის პატარა მოწყობილობა, რომელიც საკვებს ამზადებს კონვექციურ ღუმელში საკვები ზეთის გარეშე. თუმცა, ზოგიერთ რეცეპტს, რომელსაც თქვენ ამზადებთ, შეიძლება დასჭირდეს ძალიან ცოტა ცხიმი. თუმცა, ეს დამოკიდებულია საკვების რეცეპტზე, თუ რას ამზადებთ. აეროგრილს ცხიმი იმდენად მცირე რაოდენობით სჭირდება, რომ ის თითქმის არ იგრძნობა. 

იგი იყენებს მხოლოდ ცხელ ჰაერს კერძების მოსამზადებლად: ცირკულირებს საკვებ განყოფილებაში დიდი სიჩქარით. ეს პროცესი წააგავს ცხობას და შეწვას.

აეროგრილი არის მრავალმხრივი მოწყობილობა, რომელიც ამზადებს მრავალფეროვან საკვებს, ხორციდან - კარტოფილამდე და ბოსტნეულამდე.

 

რა არის ელექტრო გრილი?

ელექტრო გრილი არის სამზარეულოს მოწყობილობა ბრტყელი და გლუვი მოსამზადებელი ზედაპირით. მას აქვს ელექტრო გამაცხელებელი ელემენტი ზედაპირის ქვედა მხარეს, რომელიც მოქმედებს, როგორც გათბობის წყარო.

გარდა ამისა, ელექტრო გრილების უმეტესობას აქვს ტემპერატურის კონტროლი, რომელიც შეგიძლიათ მარტივად გამოიყენოთ მომზადებისას სითბოს დასარეგულირებლად.

ერთი უნიკალური რამ, რაც ელექტრო გრილებს გააჩნიათ, არის ის, რომ ისინი მრავალმხრივია და არ წარმოქმნიან კვამლს, რაც მათ ეფექტურს ხდის შიდა გამოყენებისთვის.

პოპულარული მოდელები