სრული კოლექცია


მიკროტალღური ღუმელი (მიკროვალონკა)

ყველა ბრენდის მიკროტალღური ღუმელი ყველაზე იაფად და ონლაინ განვადებით. ოფიციალური გარანტია და უფასო საკურიერო სერვისი მთელი ქვეყნის მასშტაბით.

დღევანდელ რეალობაში მიკროტალღური ღუმელი ყიდვა ისეთი ინოვაციური მეთოდების საშუალებით, როგორიცაა კონვექცია, გრილი და ორთქლით გაცხელება საშუალებას გვაძლევენ მარტივად გავაკეთოთ გემრიელი კერძები.

კერძის თანაბრად გათბობისა და შებრაწვის საშუალებით თქვენ შეძლებთ გურმანილი საკვების მომზადებას მინიმალურ დროში. და იქიდან გამომდინარე რომ ამ ტიპის ღუმელი უამრავი სახისა და ზომის არსებობს, კითხვაზე როგორ შევარჩიოთ ელექტრო ღუმელი, პასუხიც მარტივი უნდა იყოს (ოღონდ, გთხოვთ, მიკროვალონკა ან მიკროვალნოვკა არ დასერჩოთ).

მიკროტალღური ღუმელის ტიპები:

  • დასადგამი - ეს ფაქტიურად ამ დანადგარის ჩვენთვის ყველაზე ნაცნობი ტიპია. ამ ტიპის ღუმელები ძირითადად მრავალი ზომის არსებობს, და ძირითადად სორტირებულია ხოლმე ზომის მიხედვით, რომელიც პირდაპირ კავშირშია მათ შიდა მოცულობასთან. შიდა ზომა მარტივად - სიგრძე/სიმრავლე/სიგანეზე გადამრავლებით მიიღება. ამ ღუმელების ვიზუალური შელამაზება შეგიძლიათ მათი გარე კანტის ცალკე ყიდვით, რომელის შეიძლება თქვენი სამზარეულოს დიზაინის შესაბამისი შეარჩიოთ.
  • ჩასაშენებელი დანადგარები - უამრავი სხვადასხვა ზომის არსებობს, თუმცა ძირითადად საკმაოდ დიდი მოცულობისაა და დიდი ზომის ქვაბიც კი თავისუფლად შეგიძლიათ მასში შედგათ. ასეთები კარგია იმ კუთხუთ რომ ათავისუფლებენ სამზარეულოში მაგიდის ადგილს (არ იკავებენ მას), და ასევე ხშირად სავენტილაციო სისტემაც გააჩნიათ ხოლმე. თუმცა სწორედ აქედან გამომდინარე, ამ მოწყობილობას მონტაჟი სჭირდება, თუმცა ეს არც ისე რთული პროცესია. იანვარი-თებერვალში, როდესაც რემონტისა და ახალ ავეჯის დამზადება/შეკვეთის რაოდენობა შემცირებულია, დიდი ალბათობით ასეთ მიკროტალღურ ღუმელი ფასდაკლებით შეიძლება შეგხვდეთ.
  • უჯრის ტიპის ღუმელი - კიდევ ერთი ვარიანტი რომელიც თქვენი სამზარეულოს მაგიდას ათავისუფლებს არის უჯრის ტიპის მიკროტალღური ღუმელი. საკმაოდ ბევრ ზომებში არის ხელმისაწვდომი, და ასევე უჯრის გამოღებისას ადვილად შეძლებთ ნებისმიერი კერძის მარტივად მორევას.

მიკროტალღურების სპეციფიკაციები

  • სიმძლავრე - ისევე როგორც ნებისმიერი ელექტრული მოწყობილობების, ამ ტიპის დანადგრების სიმძლავრეც ვატებში იზომება. წესით, რაც უფრო მეტია მისი მონაცემები ვატებში, მით უფრო მალე გაცხელდება და თანაბრად მომზადდება თქვენი საკვები. სტანდარტული რეინჯი 500-1000 ვატში მერყეობს. უხეში მიახლოებისთვის, 700 ვატიანი ღუმელი ჭიქას წყალს 2 წუთსა და 30 წამში აადუღებს.
  • ვენტილაცია - ეს კითხვა უფრო ჩასაშენებელი მიკროტალღურისთვის არის განკუთვნილი. არის ვარიანტები რომლებსაც აქვთ რეცირკულირებადი ვენტილაცია (ფილტრავს ჰაერს და უკან აბრუნებს), ან სრულად გარეთ გააქვს. სტანდარტული საცხობი ღუმელის შემთხვევაში თუ გარეთ გამტანია მიზანშეწონილი, აქ რეცირკულირებადი უფრო მოხერხებულია. პლუს უნდა დააკვირდეთ ფილტრების რაოდენობასა და ტიპს, გამოცვლის სიმარტივეს, რა ოდენობის აირის გაწოვას ახდენს ვენტილატორი და თუ აქვს სხვადასხვა სიჩქარეები.

მიკროტალღური ღუმელი ფასდაკლებით ისურვეზე!

მიკროტალღური ღუმელის ფუნქციები

  • წინასწარგანსაზღვრული მომზადების დროები - ამ დროს ერთადერთი რაც თქვენ გჭირდებათ რომ ღუმელმა მუშაობა დაიწყოს, ერთი ღილაკის დაჭერაა. წინასწარ არის ხოლმე მოცემული თუ რომელი რეჟიმი გსურთ - გალღობა ან რომელიმე კერძის მომზადება, კერძები კი ხშირად კარტოფილებს, პიცას, პოპკორნს, სასმელებსა და გაყინული სადილების (ნახევარფაბრიკატების) მომზადებას მოიცავს.
  • კონვექცია - ამ ტიპის მიკროტალღური ღუმელის ფუნქციებით თქვენი კერძები უფრო თანაბრად და მალე გათბება. ამ დროს ხდება საკვების გარშემო ცხელი აირის დატრიალება, რის შედეგადაც მიიღება უფრო კნატუნა საკვები და ისეთივე გემრიელი შეფერილობით როგორსაც ბროილერში ან გრილზე მიიღებდით.
  • სენსორები - ზოგიერთ დანადგარს შეუძლია მომზადების დროისა და სიმძლავრის ავტომატური განსაზღვრა კერძიდან ამომავალი ორთქლის საფუძველზე. ღუმელი შეიძლება სრულად გამოირთოს კიდეც თუ სენროსული ინფორმაცია მიუთითებს რომ კერძი ზედმეტად, საშიშად ცხელია.
  • შიდა სადგამები - მარტივად, თქვენ რომ ღუმელის შიდა მოცულობის უკეთესად ათვისება შეძლოთ, შეიძლება ძალიან გამოგადგეთ შიდა სადგამები.
  • ინვერტერული ტექნოლოგია - შექმნილი იმისთვის რომ შემოგთავაზოთ სტაბილური სითბო დაბალ რეინჯში, ინვერტერის ფუნქცია ინარჩუნებს დაბალ ენერგიის ხარჯვას. მიკროტალღურების უმეტესობა გაცხელების დროს მონაცვლეობით ქმნის მაღალსა და დაბალ გაცხელებას, ეს სტაბილური გაცხელების ვარიანტი კი უკეთესი ხარისხის პროდუქტს განაპირობებს, უფრო ნაკლები დანახარჯებით.
  • გრილი - საკვების მაღალი ტემპერატურით გარშერმორტყმის საშუალებით ეს ფუნქცია ბრაწავს კერძის გარე ნაწილს, ისე როგორც ეს საცხობი ღუმელის შემთხვევაში მიიღებოდა. ეს ფუნქცია კონვექციასთან ერთად დაბრაწულ, კნატუნა ზედაპირს გვპირდება.
  • ორთქლი - ძალიან კარგი ფუნქციაა თევზისა და ბოსტნეულის მოსამზადებლად, რადგან ორთქლით დამუშავების დროს თქვენ კერძისთვის ცხიმის დამატება არ მოგიწევთ.
  • ადვილად გასაწმენდი შიდა მხარე - ტექნოლოგიებთან ნაკლებად არის კავშირში, მაგრამ დაგვერწმუნეთ, ეს საკითხი უგულებელსაყოფი არ არის.

მიკროტალღური ღუმელი იაფად და სახლში უფასო მიტანით ისურვეზე!

მიკროტალღური ღუმელებით დაინტერესების შემთხვევაში გირჩევთ ასევე ნახოთ მიკროტალღური ღუმელი franko.