სამზარეულოს ხარისხიანი საშრობი მოწყობილობები

იცით რას უნდა მიაქციეთ ყურადღება ბოსტნეულისა და ხილის ელექტრო საშრობის არჩევისას? პირველ რიგში, სიმძლავრეს, თაროების რაოდენობასა და ჩამონტაჟებულ პროგრამებს, ვინაიდან, მოწყობილობის გამოყენებადობა და მუშაობა  სწორედ ამ მახასიათებლებზეა დამოკიდებული.

იმისათვის, რომ სწორად შეარჩიოთ საშრობი, ჩვენ დავაჯამეთ მომხმარებელთა მიმოხილვები და წარმოვადგინეთ ყველაზე საიმედო, მაღალი ხარისხის და ფუნქციური მოწყობილობები, რომელთა შეძენა, რა თქმა უნდა, შესაძლებელია ჩვენი ონლაინ მაღაზიის საიტზე.

რომელი ელექტრო საშრობი შევარჩიოთ და რას უნდა მივაქციოთ ყურადღება?

კენკრის, ხილის, ბოსტნეულისა და სოკოს კრეფის სეზონზე ელექტრო საშრობები თითქმის მთელი დატვირთვით მუშაობენ ამიტომ, მოწყობილობები უნდა იყოს მაქსიმალურად საიმედო, მაგრამ ამავე დროს უნდა აკმაყოფილებდეს მომხმარებლის მოთხოვნებს.

მოწყობილობის არჩევისას სასურველია ყურადღება მიაქციოთ შემდეგ კრიტერიუმებს:

წარმოების მასალა - საყოფაცხოვრებო ტექნიკის უმეტესობა დამზადებულია პლასტმასისგან, რომელიც მსუბუქი, იაფიანი მასალაა და მუშაობის დროს პრაქტიკულად არ თბება. ლითონის მოდელები უფრო ხელმისაწვდომია, მაგრამ ძალიან ძვირი ღირს და დიდია სახლის  პირობებში გამოყენებისთვის;

საშრობი აპარატები

უჯრების და თაროების რაოდენობა - გაშრობის დროს არ უნდა იხელმძღვანელოთ მხოლოდ თაროების რაოდენობით. მოწყობილობა უნდა იყოს საკმარისად მძლავრი და უნდა თბებოდეს არა მხოლოდ ქვედა, არამედ - ზედა უჯრაც. ამიტომ, არჩევის დროს, ყურადღება მიაქციეთ იმ ფაქტს, რომ დიდი რაოდენობით თაროები კარგი მაჩვენებელია;

მართვის ტიპი - ამ კრიტერიუმის მიხედვით, საშრობი იყოფა ორ: ელექტრონულ და მექანიკურ მოდელებად. მეორე ვარიანტი ბევრად უფრო საიმედოა, თუმცა ბევრი მომხმარებელი მაინც ელექტრონულ მართვას ამჯობინებს,  რადგან ეს ვარიანტი საშუალებას გაძლევთ უფრო ზუსტად განსაზღვროთ საკვების დამუშავების ტემპერატურა.

Zigmund & Shtain ZFD-400/401

იაფიანი, მექანიკურად მართვადი კონვექციური საშრობი იდეალურია სახლის პირობებში გამოყენებისთვის. კომპლექტში შედის გამძლე პლასტმასისგან დამზადებული 5 თარო, რომელიც გამჭვირვალეა ამიტომ, მომხმარებელს შეუძლია ვიზუალურად აკონტროლოს მომზადების პროცესი.

საშრობი Zigmund & Shtain

მოწყობილობის ხელმისაწვდომმა ღირებულებამ პირდაპირ იმოქმედა მის ფუნქციონალზე. გარდა ამისა, მომხმარებელს შეუძლია დამოუკიდებლად დაარეგულიროს ტემპერატურა მბრუნავი მექანიზმის გამოყენებით. მუშაობის საიმედოობა უზრუნველყოფილია გადახურებისგან დაცვის მექანიზმით.

მახასიათებლები:

  • სიმძლავრე 500 ვტ;
  • ტემპერატურა 35-70 გრადუსი;
  • წონა 2.8 კგ.

დადებითი:

  • ოპერაციის დროს კორპუსი არ თბება;
  • მარტივი, მექანიკური მართვა;
  • მუშაობის დროს პრაქტიკულად არ გამოსცემს ხმაურს;
  • მსუბუქი წონა და კომპაქტური ზომები.

მინუსები:

  • ზოგიერთ მოდელს პლასტმასი ძალიან ცუდი ხარისხის აქვს;
  • არ არის გათვალისწინებული ტაიმერი.

Garlyn D-08

დიზაინისა და ფუნქციონალურობის თვალსაზრისით, ეს ელექტრო ჩირის აპარატი ძალიან მარტივი გამოსაყენებელია. საერთო ჯამში, მოწყობილობას აქვს 8 გამჭვირვალე პლასტმასის თარო,  რომელთა საერთო მოცულობაა 32 ლიტრი, ხოლო პროდუქციის უკეთ დამუშავებისთვის, შესაძლებელია მათი სიმაღლის რეგულირება.

საშრობი Garlyn D-08

მოწყობილობაში არ არის გათვალისწინებული წინასწარ დაინსტალირებული პროგრამები. ტემპერატურა ხელით უნდა დააყენოთ. 35-დან 70 გრადუსამდე ტემპერატურის  ფართო სპექტრი საშუალებას გაძლევთ შეარჩიოთ სწორი რეჟიმი თითოეული ტიპის საკვებისთვის.

ასევე გათვალისწინებულია საზომი ინდიკატორი და გადახურებისგან დაცვა.

მახასიათებლები:

  • სიმძლავრე 500 ვტ;
  • დენის კაბელის სიგრძე 1.1 მ;
  • წონა 2.2 კგ;
  • ზომები (W / D / H) 328x328x328 მმ.

დადებითი:

  • მაღალი ხარისხის პლასტმასი, რომელიც მდგრადია მაღალი ტემპერატურისადმი;
  • ოპერაციის დროს კორპუსი არ თბება;
  • ჩუმი სამუშაო;
  • მსუბუქი წონა აადვილებს ტრანსპორტირებას.

მინუსები:

  • პირველი გამოყენებისას, გამოყოფს პლასტმასის უსიამოვნო სუნს;
  • პლასტმასის კორპუსი არ არის მდგრადი მექანიკური დაზიანების მიმართ.

პოპულარული მოდელები