გაიგეთ, როგორ მოამზადოთ ჩირი-ფრუტი სახლის პირობებში!
იმისთვის, რომ ზუსტად ვიცოდეთ რას მივირთმევთ, საკუთარი ხელით ხილისა და ბოსტნეულის გაშრობა, საუკეთესოო იდეაა. თან, ასე მომზადებული პროდუქტის თვითღრებულება თითქმის ყოველთვის უფრო იაფია.
გადაწყვიტეთ, ზუსტად როგორ გსურთ ხილისა და ბოსტნეულის მირთმევა და თუ თქვენ დაჩირებული პროდუქტი გინდათ, შეარჩიეთ შესაბამისი საშრობი აპარატი.
დაზოგეთ დრო და ძალისხმევა.
მრავალფუნქციური საშრობი მანქანები მიმოვიხილოთ, რომელსაც შეუძლია გააშროს ყველა სახის პროდუქტი, როგორიცაა: ხორცი, ხილი, სანელებლები, კიტრი, მწვანილი, ხახვი, ჯანჯაფილი, ჩაის ფოთლები და ა.შ. ასევე, გამოიყენება ჩინური მცენარეული ნაჭრების, მედიკამენტების, საღებავების, დეჰიდრატირებული ბოსტნეულის, პლასტმასისა და ქაღალდის გასაშრობად. შესაფერიასია, ყველა სახის საკვების მასალის გამოსაშრობად : ზღვის პროდუქტების, კალმარების, თევზის ფილის, ზღვის კიტრის, სოკოს, ნიორის, ყვავილების და სხვა სასოფლო-სამეორნეო პროდუქტების გამოშრობისთვისაც.
სულ რამდენიმე სახის საშრობი არსებობს, ერთ-ერთი ასეთია საყინულე საშრობი, რომელიც ძირითადად ემსახურება ისეთ სპექტრს, როგორიცაა: ფარმაცევტული. ბიოტექნოლოგიური და სამეცნიერო ლაბორატოები.
უშუალოდ, ხილისა და ბოსტნეულის საშრობ აპარატებს რაც შეეხება, პრაქტიკაში შეხვდებით მცირე და დიდი ზომის საშრობ აპარატებს.
დიდი ზომის მანქანა/აპარატები ფართოდ გამოიყენება საკვები პროდუქტების, მსუბუქ და მძიმე მრეწველობაში ნედლეულისა და პროდუქტების გათბობისა და გამოშრობისთვის. განსაკუთრებით კი - ხილისა და ბოსტნეულის საკვებად გადამუშავებისთვის.
მცირე ზომის ჩირის საშრობი აპარატები ჩვენს ცხოვრებას ძალიან ამარტივებენ. სამზარეულოს მცირე ზომის მიუხედავად, მაინც მარტივად შეიძლება მისი განვსება ჩვენთვის ხელმისაწვდომ ადგილზე. ყურადღება მიაქციეთ, რომ რამდენიმე იარუსიანი მოწყობილობა შეარჩიოთ. მისი კომპაქტურობა კომფორტულს გახდის მასთან ურთიერთობას.
საშუალოდ, 400 W სიმძლავრის აპარატი, რომელსაც სიმძლავრის მინიმუმ 2 სარეგულირებელი აქვს, საოჯახო მოხმარებისთვის საკმარისაც ხარისხიანად ითვლება. იარუსების რაოდენობაზეა დამოკიდებული, ჩვენი აპარატი რა მოცულობის ხილისა და ბოსტნეულის გამოშრობას შეძლებს ერთდოულად. იარუსების რაოდენობასთან ერთად, ყურადღება მიაქციეთ ლანგარის დიამეტრს, რომ მინიმუმ 30,5 სმ-ის იყოს.
თბილი ჰაერის თანაბარი გადანაწილების მეშვეობით, ხილისა და ბოსტნეულის შრობის პროცესი ეფექტურად მიმდინარეობს და მიღებული შედეგით, თქვენ უთუოდ კმაყოფილი დარჩებით!
ბოსტნეულისა და ხილის საშრობების შერჩევის პარამეტრები იხილეთ ბმულზე.
პოპულარული მოდელები