რომელი ტიპის ტოსტერი უნდა შეიძინოთ
ბევრი სახლისთვის ტოსტერი არის აუცილებელი სამზარეულოს მოწყობილობა. მიუხედავად იმისა, ეძებთ ტრადიციულ, ორსართულიან ტოსტერს თუ ფართო ექვს სტრიქონიანი კონვექციური ტოსტერს.
უნდა იყიდოთ ტოსტერი თუ ტოსტერის ღუმელი?
ტოსტერსა და ტოსტერის ღუმელს შორის არჩევანის გაკეთება დამოკიდებულია იმაზე, თუ როგორ აპირებთ თითოეული მოწყობილობის გამოყენებას. ტოსტერი არის სწრაფი გზა სხვადასხვა სახის პურის თანაბრად შესაწვავად, ხოლო ტოსტერის ღუმელი კიდევ უფრო მეტ საკვებს ამზადებს. მათთვის,
მიუხედავად იმისა, რომ ტოსტერის ღუმელი უფრო დიდია, ვიდრე ტოსტერი, ის ასევე გთავაზობთ მეტ მოქნილობას და მრავალფეროვნებას
სამზარეულოში.
ტოსტერების ტიპები:
უჟანგავი ფოლადის ტოსტერი
ტოსტერები ხელმისაწვდომია ოთხ ძირითად სტილში: ამომხტარი ტოსტერები, ტოსტერის ღუმელები, კონვექციური ტოსტერის ღუმელები და ჰაერის შემწვარი ტოსტერები. მარტივი მოხმარებიდან დაწყებული მომზადების მრავალფეროვნებით დამთავრებული, თითოეულ მათგანს აქვს თავისი უპირატესობები.
ამომხტარი ტოსტერები მრავალი სამზარეულოს მთავარი მოწყობილობაა. ისინი შექმნილია პურის სწრაფად გასათბობად. თქვენ ჩააგდებთ თქვენს სასურველ პურს ჭრილში, დააჭერთ ბერკეტს და როდესაც მზად იქნება, ის მაღლა ამოხტება.
ტოსტერის ღუმელები ფუნქციონირებს როგორც ტოსტერი და ღუმელი, თუმცა ისინი ბევრად უფრო პატარაა ვიდრე ჩვეულებრივი ღუმელი. მათ აქვთ სითბოს ელემენტები, რომლებიც მდებარეობს მისი ზედაპირის ზემოთ და ქვემოთ. ტოსტერის ღუმელებს აქვთ ისეთი ფუნქციები, როგორიცაა ტემპერატურის კონტროლი და ტაიმერი.
კონვექციური ტოსტერის ღუმელები მუშაობს ისევე, როგორც ჩვეულებრივი ტოსტერი, გარდა იმისა, რომ ისინი შეიცავს ვენტილატორს, რომელიც აცირკულირებს ცხელ ჰაერს ტოსტერის ღუმელის შიგნით. ბევრ კონვექციურ ტოსტერის ღუმელს გააჩნია წინასწარ მომზადების ფუნქციები და ისინი ხშირად უკეთესია სრულმასშტაბიანი მომზადებისთვის, როგორიცაა პიცის მომზადებისთვის. ისინი საჭმელს უფრო სწრაფად და თანაბრად ამზადებენ, ვიდრე ტოსტერის ღუმელები.
ჰაერის შემწვარი ტოსტერი ღუმელები, ისევე როგორც კონვექციური ღუმელები, იყენებენ ვენტილატორს ღუმელში ცხელი ჰაერის გასატარებლად. მაგრამ ჰაერის შემწვარ საშუალებებს, როგორც წესი, აქვთ უფრო ძლიერი გამაცხელებელი ელემენტი, რომელსაც შეუძლია შეწვის ეფექტის სიმულაცია ნაკლები ზეთით. ჰაერის შემწვარი ჩვეულებრივ უფრო სწრაფად იწვება, ვიდრე კონვექციური ღუმელები, რაც ქმნის უფრო ხრაშუნა ტექსტურას და უფრო მრავალფეროვნებას გთავაზობთ.
პოპულარული მოდელები