ელექტრო გრილი თქვენი ოჯახისთვის
ელექტრო გრილი, ეს არის ძალიან მოქნილი, კომფორტული დანადგარები, რომელიც უამრავი უგემრიელესი კერძის ძალიან მარტივად მოსამზადებლად არის შექმნილი და რომლის ქონა ნამდვილად ყველაფერს გაგიმარტივებთ.
როგორი გრილი უნდა შევარჩიოთ ჩვენი სახლისთვის?
- ჩაშენებული ტემპერატურის საზომი- ეს უანრი დაგეხმარებათ რომ იცოდეთ თუ როდის არის გრილი მზად რომ შეწვის პროცესი დაიწყოთ. კონტაქტური სტილის გრილების შეიძლება უბრალოდ „დაწყების“, ან მწვანე ფერის ნათურა გააჩნდეთ იმისთვის რომ გაცნობონ რომ ტემპერატურა სასურველ დონეზეა მისული.
- რეგულირებადი თერმოსტატი - მიუხედავად იმისა თუ რა კერძს ამზადებთ, სტაბილური, თანაბარი და ზუსტი ტემპერატურის შენარჩუნება არის გემრიელი შედეგის მიღების აუცილებელი წინაპირობა. შესაბამისად, რეგულირებადი თერმოსტატი აუცილებლობას წარმოადგენს.
- საკმარისი სიმძლავრე რომ უცბად აღადგინონ ტემპერატურული რეჟიმი მას შემდეგ რაც თქვენ თავსახურს ახდით - ყოველ ჯერზე როდესაც თქვენი თქვენი კერძის სხვაობით ინტერესდებით, ან მის გადატრიალებაზე მუშაობთ, ელექტრო გრილი შექმნილ ტემპერატურულ რეჟიმს კარგავს.
- დეკვატური კაბელის სიგრძე - მარტივად, თქვენ უნდა შეგეძლოთ ადეკვატურ ლოკაციებში გრილის დენის წყაროში შეერთება ისე რომ შემდგომ კერძის მზადება ძირს დახრილს არ მოგიწიოთ.
როგორი გრილის შეძენა იქნება თქვენთვის სახლის პირობებში უკეთესი?
პირველ რიგში ისეთი გრილი უნდა შეიძინოთ, რომელის ტემპერატურა მინიმუმ 315 გრადუსს მიაღწევს, ასეთ გრადუსზე შეძლებთ ხორცის მომზადებას, ასევე მნიშნელოვანია იმის ცოდნაც წინასწარ, გრილზე რამდენი ადამიანისთვის უნდა მოამზადოთ საკვები, რადგან გრილის ზომა ამის მიხედვით უნდა აარჩიოთ.
არსებობს ორი ტიპის სახლის ელექტრო გრილები: ღია გრილი და საკონტაქტო გრილები. კონტაქტური გრილი უფრო სწრაფად მოიხარშება, რადგან საკვების ორივე მხარე კონტაქტშია მომზადების ელემენტებთან.
ელექტრო გრილები გაზისა და ნახშირის გრილების უსაფრთხო ალტერნატივაა. ზოგადად ელექტრო გრილებს საკვებში კანცეროგენული ნაერთების დაჭერა ადვილი არ არის.
პოპულარული მოდელები