საუკეთესო ცივი ყავის მოსამზადებელი აპარატის მიმოხილვა

არ არის აუცილებელი ბარისტობა იმისათვის, რომ შეძლოთ კარგი ცივი ყავის მომზადება . თუ სწორად არის მომზადებული ცივი ყავა, ის უბრალოდ ღვთაებრივია.

ყველა ვთანხმდებით, რომ კაფეში მომზადებულ ყავას უკეთესი გემო აქვს ხოლმე, ვიდრე სახლში მომზადებულს. დიახ, სამწუხაროდ, ეს ნამდვილად ასეა, თუმცა, ამას აქვს მიზეზი.

ქალბატონი სუზან რისალდი, მსოფლიომ გაიცნო როგორც ცივი ყავის მოყვარული ქალი. 

ცივი ყავის მიმართ გადაჭარბებულმა სიყვარულმა,  მას ახალი რეცეპტების შექმნისკენ უბიძგა.  იგი თავად ატარებს ექსპერიმენტებს, ცდის ნედლეულს და მოსამზადებელ აპარატებს,  მასალის ხარისხების მიხედვით.

წლების მანძილზე,  ქალბატონი სუზანი აცხადებდა, იმის მიუხედავად, რომ მან უკვე შექმნა ცივი ყავის 30-მდე ახალი რეცეპტი და შეიმუშავა ყავის მომზადების სრულიად ახალი ტექნოლოგია, კვლავ ძიებაშია ისეთი კომბინაციის, რომელსაც ამაყად ურჩევდა ცივი ყავის მოყვარულებს. 

წელს პირველად, სუზან რისალდმა გამოაქვეყნა საუკეთესო ცივი ყავის შემქმნელი აპარატები, რომელიც პირადად აქვს გამოცდილი და შერჩეული. მის რეკომენდაციას ძალიან დიდი მნიშვნელობა აქვს ყავის მოყვარულებისთვის.

ფაქტია, რომ ითვალისწინებენ რჩევებს და ყოველ მის ქმედებას აქტიურად ადევნებენ თვალს. ჩვენ არ გვაქვს მიზეზი, არ ვენდოთ მოყვარული ქალბატონის შეფასებას, ამიტომ თამამად გირჩევთ ცივი ყავის აპარატს - Hoping HSM-705S Silver:

  • მოდელი : HSM-705 Silver
  • ტიპი : სტაციონარული
  • გამოყენება : ცივი ყავის, მილქშეიქის, კოქტეილის, კაპუჩინოს, ლატეს მომზადება
  • სიჩქარეების რაოდენობა : 2 
  • სიმძლავრე : 100 W
  • კვება : 220-240V 50/60Hz
  • მომზადების დრო : 30-60 წმ (დამოკიდებულია ყავაზე)
  • მაქსიმალური მუშაობის დრო : 1 წთ
  • შესვენება ოპერაციებს შორის : 1 - 2 წთ
  • ჭიქის მოცულობა : 500 მლ
  • ბავშვის ფაფების მომზადების შესაძლებლობა
  • მიქსერის ჩხირი სუფთავდება მოხსნის გარეშე, ჭიქაში ასხამთ ცივ წყალს და რამდენიმე წამით ჩართავთ მოწყობილობას
  • პროდუქტის ზომა : 170*135*350 მმ 
  • შეფუთვის ზომა : 180*130*392 მმ 
  • ფერი : ვერცხლისფერი

პოპულარული მოდელები