პიცის საცხობი
წამყვანი ბრენდების პიცის საცხობი, უმაღლესი ხარისხისა პროდუქცია, გარანტიითა და უფასო მიწოდებით მთელ საქართველოში.
პიცის პროფესიული საცხობით თქვენ შეძლებთ ამ უგემრიელესი იტალიური კერძის პროფესიონალურ დონეზე მომზადებას, ხოლო მოდელის შერჩევაში ჩვენ დაგეხმარებით.
ჭკვიანურად დაპროექტებული, ძლიერი და ლამაზი, კლასიკური და თანამედროვე - ასეთია პიცის საცხობი ღუმელების აღწერა, რომელთა შესახებ დღევანდელ აღწერაში მოგიყვებით.
პიცის საცხობი - რა განსხვავებაა მათ შორის?
ნამდვილი პიცის ღუმელები შეიძლება დაიყოს სამ ტიპად:
- ხის;
- გაზის;
- ელექტრონული.
ელექტრო ღუმელებს ბევრად მეტი უპირატესობა აქვთ. გათბობის თვალსაზრისით, ისინი კარგად რეგულირდება, აქვთ კომპაქტური ზომები და უამრავი დამატებითი ფუნქციით. მათ შორის - ავტომატური კონტროლი, ერთიანი და კონტროლირებადი გათბობა, რომელიც მიიღწევა კარგად მოთავსებული ელემენტების წყალობით.
ხისგან ღუმელში გამომცხვარი პიცა ყოველთვის განსაკუთრებით მომხიბვლელია. ცეცხლის სუნი და ოდნავი ჭვარტლი, განსხვავებულ გემოსა და შეხედულებას სძენს პიცას. მართალია, პროდუქტის გემოვნება დამოკიდებულია შეფზე და მის განწყობაზე, მაგრამ ამ შემთხვევაში ღუმელსაც არსებითად დიდი მნიშვნელობა აქვს.
ერთ-ერთი ყველაზე გავრცელებული შეკითხვაა: არის თუ არა შესაფერისი სახლის ღუმელი პიცის გასაკეთებლად? ზოგადად, დიახ, მაგრამ გახსოვდეთ, რომ ჩვეულებრივ, პიცის ღუმელს აქვს საკუთარი უნიკალური მახასიათებლები. და იმისათვის, რომ თქვენი პიცა გემრიელი და არომატული გამოვიდეს, უნდა ივარჯიშოთ არა მხოლოდ ცომის მომზადებაზე, არამედ თავად გამოცხობის პროცესზე.
Sveba Dahlen Trendy Pizza
პროფესიონალურ ღუმელში შესაძლებელია ცომეული 2 თაროზე განთავსდე. ცეცხლგამძლე ქვის ბაზა თბება თანაბრად, რაც უზრუნველყოფს მაღალი ხარისხის შემწვარ და ხრაშუნას ქერქს. ღუმელი მოიხმარს 19 კვტ-ს, ხოლო პალატებში ტემპერატურა 370 გრადუსს აღწევს.
დადებითი:
- დიდი ფართობი;
- სითბოს მდგრადი მინის კარები;
- სენსორული პანელი;
- ჩაშენებული თერმოსტატი;
- ჰალოგენური განათება;
- საკმაოდ მშვიდი სამუშაო.
მინუსები:
- მაღალი ფასი.
ღუმელის კარები მინისაა, რომელიც უძლებს მაღალ ტემპერატურას. გარდა ამისა, მინით შესაძლებელია თვალყური ადევნოთ გამოცხობის პროცესს და მაქსიმალურად შეინარჩუნოთ სიტბოს არსებობა ღუმელში. ჰალოგენური განათება მუშაობს რამდენიმე წლის განმავლობაში ისე, რომ არ მოითხოვს ჩანაცვლებას.
OEM-Ali OM06566
მოდელი აღჭურვილია ელექტრომექანიკური მართვის პანელით, ვენტილაციის სისტემით და ცალკეული სიმძლავრის რეგულირება. ასევე გათვალისწინებულია ხუთი გათბობის ელემენტი, რომლებიც მდებარეობს ზემოთ და გვერდებზე.
წინა ნაწილი, კარი, კამერა, ჩარჩო და სახელური დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან. შიდა პანელები მინანქრის ფოლადისაა, ხოლო ქვედა ნაწილი დამზადებულია ცეცხლგამძლე ქვისგან. გათბობის მაქსიმალური ტემპერატურაა +400 ° C. მთლიანი სიმძლავრეა 8 პიცა.
დადებითი:
- სხეულის კომბინირებული მოპირკეთება;
- კარგი თბოიზოლაცია;
- 4 პიცის გაკეთების შესაძლებლობა თითოეულ თაროზე;
- ავტომატური კონტროლი.
მინუსები:
- კომპონენტების დიდი სია, რომლებიც ცალკე უნდა შეუკვეთოთ;
- მაღალი ფასი.
პიცის საცხობის ქვედა ფენა დამზადებულია ცეცხლგამძლე ქვისგან, რომელიც უზრუნველყოფს სითბოს გადაცემას საჭირო დონეზე. ცხობის პროცესი მაქსიმალურად გამარტივებულია - ყველა პროცესს აკონტროლებს ავტომატიკა.
MEC ML
ამ ორფენიან მოდელში, თერმოსტატი აკონტროლებს ტემპერატურას, ხოლო ყველაზე ძლიერი გამათბობლები უზრუნველყოფენ სითბოს შენარჩუნების საჭირო დონეს. მოდელის ენერგომოხმარება 18 კვტ-ია.
დადებითი:
- 500 გრადუსამდე გათბობა;
- ჩაშენებული თერმოსტატი;
- ნათურა.
მინუსები:
- საცხობი ძალიან თბება.
მოდელში ერთიანდება ერთი ან ორი კამერა, რომლებიც სხვადასხვა ზომისაა. MEC ღუმელები საშუალებას იძლევა გამოაცხოთ არა მარტო პიცა, არამედ ტრადიციული იტალიური კერძები, დესერტები და სხვა.
პიცის მომზადებაში ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ელემენტია ღუმელი. ღუმელი, რომელშიც კერძი ცხვება, ისეთივე მნიშვნელოვანია, როგორც ინგრედიენტების ხარისხი და პიცის შემქმნის ნიჭი. ასე, რომ აუცილებლად შეარჩიეთ თქვენთვის ყველაზე ოპტიმალური ვარიანტი და არ დაიზაროთ უგემრიელესი პიცის გამოცხობა.