როგორ მუშაობს სიმინდის და მარცვლეულის ელექტრო წისქვილი?

ელექტრო წისქვილი ძალიან მოსახერხებელი ხელსაწყოა, განსაკუთრებით სოფლად, მათ ვისაც აქტიურად მოჰყავს სიმინდი და ხორბალი. მათთვის მარვცლეულის დაფქვა პრობლემა აღარ იქნება.

ელექტრო წისქვილის ხელსაწყო დაგიზოგავთ დიდ დროსა და ენერიგას, რაც მარცვლეულის საფქვავ ქარხანაში მიტანაში დაგჭირდებათ, რადგან შეძენის შემთვევაში აღარ დაგჭირდება მძიმე ტომრების სხვა ადგილე მიტანა.

როგორ მუშაობს ელექტრო საფქვავი?

ელექტორ საფქვავი 110 ვ ენერგიას მოიხმარას და განკუთვნილია მშრალი მარცვლეულის: ბრინჯის, სიმინდის, მარცვლეულის, ყავისა და ხორბლის დასაფქვავად.  ნიმინალური სიჩქარე 1400 rmp აქვს, მოძრაობს საათის ისრის საწინააღნდეგო მიმართულებით

არის პატარა და მოქნილი ხელსწყო. ნებისმიერი მარცვლეულის დამუშავებისას, უნარჩუნებს ყველა საკვებ თვისებასა და  გემოს.

Baltika KP-2502

ეს ელექტრო საფქვავის ერთ-ერთი მოდელია, რომელიც გამოიყენება ლობიოს, სახამებლების, ბრინჯის, სიმინდის მშრალი წესით დამუშავებისთვის. მისი გამოყენება სახლისთვის შესანიშნავია. შეგიძლიათ შეიძინოთ ის, და მარტივად დაფქვათ თქვენთვის სასურველი რამ.

  • ძაბვა: 220V (ფაზა/ნოლი)
  • ძრავის სიმძლავრე: 3,5 კვტ
  • ბრუნვის სიხშირე წუთში: 2850 
  • წარმადობა: 150 დან 200 კგ/სთ
  • სიმინდის ტარო: 50კგ/სთ
  • მოცულობითი ზომები: 530x420x300 სმ 
  • წონა 18 კგ
  • კომპლექტაციაშია: 2, 3, 4 და 5 მილიმეტრიანი საცერები

პოპულარული მოდელები