პოპკორნის მაგია

პოპკორნთან ყოველთვის მხიარული მოგონებებია დაკავშირებული - იქნება ეს ოჯახთან ერთად შეკრება თუ კინოში ფილმის ყურება საყვარელ ადამიანთან ერთად.

კოვიდმა ცხოვრება ხომ გაართულა და კინოში შეკრების უფლება შეუზღუდა ყველას, მაგრამ მოდით, სახლის პირობებში სცადეთ კინოთეატრის მოწყობა და მარტივად არ დათმოთ ეს ბედნიერი წუთები.

პირველ რიგში, რაც უნდა გააკეთოთ, პოპკორნის მოსამზადებელი აპარატი შეიძინეთ და ისწავლეთ მისი გამოყენება.

ჩვენს ბლოგში შევაჯამეთ პოპკორნის საუკეთესო აპარატები, რაც წარმოდგენილი აქვს მწარმოებლებს ბაზარზე, დაწყებული ღუმელის ტრადიციული ვერსიებიდან, ჰაერის ელექტრული ამომრთველებით დამთავრებული.

შეძენისას უნდა გაითვალისწინოთ რამდენიმე მნიშვნელოვანი ფაქტორი იმის შესახებ, თუ როგორ და რამდენად ხშირად გამოიყენებთ პოპკორნის აპარატს. ის შეიძლება იყოს დამოკიდებული თქვენი ოჯახის კვების ჩვევებზე და, რა თქმა უნდა, იმ ფართზე, რომელიც თქვენ სამზარეულოში გაქვთ სპეციალური მოწყობილობის შესანახად.

პოპკორნის მოსამზადებლად სამ ძირითად მეთოდს იყენებენ პოპკორნის მოყვარულები:

ქურა - ღუმელების მწარმოებლებისგან შექმნილი ქვაბი სიმინდისთვის, რომელიც ბევრ ადამიანს უყვარს და შესანიშნავია, ისეთ დროსაც თუ ელექტროენერგია გაგეთიშებათ. მაგრამ, მისი შენახვა და მოვლა შედარებით რთულია.  

ელექტრო ვერსიები ძალიან პოპულარულია და სულ უფრო პოპულარული ხდება, რადგან ღილაკზე ხელის ერთი დაჭერით, მარტივად იწარმოება პოპკორნი.

ბევრი მომხმარებელი ირჩევს ჰაერზე მომუშავე პოპკორნის მოსამზადებელ აპარატს, რაც იმას ნიშნავს, რომ ისინი ზეთის მაგივრად ცხელ ჰაერს იყენებენ და შედეგად პოპკორნის ბევრად უფრო ჯანსაღ ვარიანტს იღებენ. მისი გაწმენდა გაცილებით მარტივია.

პოპკორნის მოსამზადებლად, მესამე და ყველაზე გავრცელებული მეთოდი, მიკროტალღური ღუმელია.  პოპკორნის მოსამზადებელ ჯამში ათავსებთ ნედლეულს, სურვილისამებრ ცხიმის გარეშე და რთავთ მიკროტალღურ ღუმელს სასურველ რეჟიმზე. 

თქვენ რომელ მეთოდს ირჩევთ?

პოპულარული მოდელები